Jubileum weekend Scouting Olav 75 jaar

De voorlopige datum voor het lustrum 75 jaar Olav is 12 en 13 juni 2021.  Natuurlijk hopen we dan iedereen veilig te kunnen verwelkomen op onze onderkomens. Aanmelder voor de nieuwsbrief over het lustrum kan via info@Scouting-Olav.nl

Zodra we weten of we het lustrum kunnen organiseren krijgt iedereen die bekent is bij ons een uitnodiging.  We zijn nog altijd op zoek naar vele oud leden dus als je in je eigen netwerk Olav veteranen hebt zitten attendeer ze dan in ieder geval op deze datum en meld je aan voor de nieuwsbrief.

Crowdfunding voor het Wiggershuis

Een aantal oud-bestuursleden van de Olav ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan een crowdfundingsactie opgestart voor het groot onderhoud aan het Wiggershuis.

Na 40 jaar is het hoog tijd voor groot onderhoud en daarvoor wordt er geld ingezameld via deze website kan je veilig een donatie doen :

www.gofundme.com / renovatie-wiggerhuis

Hopelijk draag u de Olav nog steeds een warm hart toe en alle beetjes helpen Doneren kan vanaf € 1,-