Vrienden van de Olav

De subsidiekraan is in de afgelopen jaren voor scoutinggroepen steeds verder dichtgedraaid. Scouting Olav Naarden moet daarom op een andere manier financiën genereren om onze groep draaiend te houden.

Mede om die reden hebben wij de 'Vrienden van de Olav' opgericht. Als "Vrienden van de Olav" betaal je € 20,- per jaar (meer mag natuurlijk ook). Voor dit bedrag ontvangt u een aantal keer per jaar een nieuwsbrief en kunt u deelnemen aan een aantal Olav-activiteiten.

Na aanmelding bij Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. kunt u uw donatie overmaken op girorekening 175507 t.n.v. Scouting Olav Naarden, te Naarden onder vermelding van "Vrienden van de Olav".

Activiteiten waarbij u van harte welkom bent zijn ondermeer onze Vlaggetjesdag, Midzomernachtzeilen, diverse borrels en eventueel speciaal te organiseren vriendendagen. Op zo'n vriendendag kunt u herinneringen ophalen, een praatje maken met (andere) oud-leden, testen of u nog kunt kano-varen, wrikken en nog veel meer. De dag wordt natuurlijk in stijl afgesloten met een borrel.

Meer informatie kunt u vinden op de onderstaande links: