Olav Klusteam

Sinds enige jaren hebben we een team van vrijwilligers bij de Olav bestaande uit leden, oud-leden en ouders en andere belangstellenden die allerlei klussen bij de Olav uitvoeren. Dit klusteam is altijd in de weer. Het klusteam doet allerlei hand en span diensten rondom onze onderkomens. Van het regelen van een nieuwe verkoop keet voor de kerstbomen tot het eigenhandig plaatsen van nieuwe keukens, toiletgroepen, stroom en nog veel meer. Voor sommige expertise klussen worden handige papa's en mama's van Olav-kids opgeroepen. Een team om trots op te zijn!

In september 2011 heeft het klusteam de Loods weer overgedragen aan de groep. Het ziet er fantastisch uit. Ongelooflijk wat deze mannen in een relatief korte tijd voor elkaar hebben gebracht. De opening was groots.