Scouting Olav Naarden

Coöperatiefonds Rabobank Noord Gooiland

Rabobank Noord Gooiland is als coöperatieve bank betrokken bij de lokale samenleving. Als bewijs van die betrokkenheid gebruikt de Rabobank een deel van haar winst om lokale projecten te ondersteunen via het Coöperatiefonds.
In 2014 hebben leden van de bank ons project ingediend om zo in aanmerking te komen voor een donatie uit dit Coöperatiefonds.

Wij zijn erg blij dat de commissie Coöperatiefonds van Rabobank Noord Gooiland ons project heeft genomineerd. Leden van de bank kunnen vanaf 19 mei 2014 hun stem uitbrengen op projecten die genomineerd zijn voor een donatie uit het Coöperatiefonds. Op deze manier wordt de hoogte bepaald van het door de bank te doneren bedrag voor deze projecten. Voor meer informatie zie www.rabobank.nl/noordgooiland.

Welkom bij Scouting Olav Naarden

Durf jij te spelen in de natuur en om lekker vies te worden?
Bevers: van 5 t/m 7 jaar.

Lijkt het je leuk om door Naarden Vesting te kanoën, te zwemmen of een heus kampvuur te bouwen?
Dolfijnen: van 7 t/m 11 jaar.

Wil jij eens in een echte zeilboot zelf het Gooimeer op?
Zeeverkenners (Ochtend of Middag): van 11 t/m 16 jaar.

De aankomende tijd gaan we......

• De Dolfijnen zijn weer op het Hamerfort waar ze zich kunnen vermaken op het eiland
• De Bevers zitten gezellig op het Dek
• De ZVO en ZVM hebben de boten uit het water gehaald om ze te schilderen