• Dit event is voorbij.

NaWaKa is het Nationaal Water Kamp van de waterscouting, wat eens in de 4 jaar gehouden wordt. Het is een zomerkamp voor alle waterscoutinggroepen uit Nederland. Daarnaast zijn er altijd enkele buitenlandse groepen te gast op dit evenement. Dit betekent dat er ongeveer 5.000 waterscouts spellen en wedstrijden met en tegen elkaar zullen spelen. Bovendien is dit dé kans om andere groepen te leren kennen en geweldige vrienden te maken. Het NaWaKa heeft een goede landelijke bekendheid, sinds het kamp altijd geopend wordt door koningin Máxima, iedere kampdag in het journaal komt en het afsluit met een spectaculaire vlootschouw! Naast alle wedstrijden en spellen hebben de leden natuurlijk ook genoeg vrije tijd. Op het Centrale Plein worden diverse activiteiten aangeboden, waaronder een internetcafé, knutselhoek, swaptent, scoutshop, bioscoop, supermarkt, museum en nog veel meer!

NaWaKa 2018 zal op het nieuwe Scoutingterrein te Zeewolde plaats vinden.